diumenge, 1 de febrer del 2009

Los hijos bastardos de la Globalización

Us deixo un video montatge d'una cançó del grup de música SKP (no tot han de ser textos i documents ;-). De fet, són molts els grups de música d'arreu del món han fet de la nova situació política i econòmica tema central d'algunes de les seves lletres. La veu crítica de tots aquests grups ha de servir per movilitzar consciències, prendre decissions i lluitar contra la pobressa i degradació del planeta. Un altre exemple a nivell nacional és el del curiós Padre Jhony.

En l'esfera internacional també podem trobar lletres referents a la globalització i al domni de les grans corporacions. Alguns exemples són:


Lletra

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jaja! mira que jo no acostumo a escoltar Ska-p però aquesta cançó te molt de sentit. Tot hi així les de Red Hot Chili Peppers, que ja les havia escoltat, però no savia que parlaven d'aixo, són mol bones.
Espero que fiquis mes documents com aquests, jeje! és més entretingut!.

Anònim ha dit...

M'ha agradat la foto en la que un ric li diu al pobre que el seu problema és la pobresa.
No sabia k Ska-p tinguès auqesta cançó és molt bona i com el Rubén, jo també havia escoltat la cançó de Californication i no m'havia adonat que la lletra fos d'aquest tema.

Anònim ha dit...

M'he deixat d'esmentar el gran Padre Jhony. L'altre dia, fa poc, vaig veure que feia un concert i la idea d'un home relacionat amb la religió al 100% que faci música, concerts i una conscienciació global em va sobtar.